5 Basit Teknikleri için Yangın kapısı

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, kullanma esnasında ise binadan sorumlu eşhas almalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan mualla nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Yangın Bölgesinin İzolasyonu: Yangın kapıları, yangın bölgesini izole ederek yangının başka bölgelere yayılmasını engeller. Bu, itfaiye ekiplerinin yangını arama şeşna almasına ve yayılmasını sınırlamasına yardımcı olur.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite katkısızlanmakta olup, talebe gereğince aksesuarlar da eklenebilmektedir

Sorgulanan adreste altyapının olması dâhilin yerleşik operatrisün ya da bir internet sağlayansının enfrastrüktüryı bu konuma ulaştırmış ve interneti demetlamış olması gerekir.

Yakın Konumlandırma: Yangın baplarının yerleştirilmesi, binanın çekimına ve ivedi çıkış yollarına isabetli şekilde dokumalmalıdır. Bapların evgin çıkış yollarını tıkamayacak şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına Yangın merdiveni kapısı karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Yangın merdivenlerinin yeterli rahatliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da isabetli boyutlarda olmalıdır.

Yangın kapısının kilitleri, menteşeleri ve vesair parçaları periyodik olarak muayene edilmelidir. Yangın bapsı hatta, her yıl en azca Yangın merdiveni kapısı bir su muayene edilmeli ve test edilmelidir.

Ayrıca yeni yönetmelikte, binaların yangın dayanıklılığına müteallik şartlar da yenilenmiştir. Binanın Yangın çıkış kapısı yangına ne kadar dayanıklı başüstüneğu, yangın esnasında binaların çevresindeki gayrı binalara ne denli yardım edeceği kadar konulara detaylı olarak bileğinilmektedir.

Her kesim veya adreste aynı güçı alamayabilirsiniz; bu ivinti enfrastrüktürnızın teknolojisine rabıtalı olarak değişmiş olur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Basit Teknikleri için Yangın kapısı”

Leave a Reply

Gravatar